Hemavan

Hade tänkt att ta kort på all packning vi ska ha med oss (inte så lite) men då kom jag på att jag även packat ner min kamera någonstans. Så kort får vänta tills vi nått våran destination.

Nu sitter vi bara och funderar på om vi glömt att packa någonting. Jag är en sån där som måste ha med min alternativ till utgångskvällar. Men sån har jag alltid varit.

Fick lita halvångest nu också. Fick ju veta efter att vi bokat hemavanresan att det inte skulle bli någon skotertävling i ammarnäs i år/nästa år. Så egentligen hade jag velat vara i ammarnäs över nyår nu, men detta kommer nog också att bli super. Inte så ofta vi far bort ett gäng och så. Så man får väl också ta vara på tiden man har. Snart så sitter jag kanske med en tjock mage och ja, då vill man inte fara på sådana här resor som vi nu ska göra. Då vill ma nog häldre fara till ammarnäs och bara mysa.

Nä, nu ska jag umgås med mig älskade hund. Kommer att sakna honom på mycket nu under helgen. Gillar inte att lämna bort honom såhär. URS!! Tänk om någonting händer honom? Om han blir sjuk osv?

Älsklingshund

3D Bio

Nu har vi kommit hem just. Har varit på Bio här i Norsjö och sett sista Narnia filmen, i 3D faktiskt. Första gången också. Trodde att jag skulle bli besviken. Har haft så stora förväntningar av 3D och sen på seaste tiden har jag hört att det inte är så speciellt. Men det var faktiskt riktigt roligt att se i 3D så det var då inte sista gången.Nu håller vi på att packa de sista sakerna inför Hemavanresan. Eller de sista och sista. Finns ju en del saker man bara kan packa i sista minuten. T.ex. tanborste osv. Sådant som vi använder en del. Men ja, det blir nog bra. Ska nog kliva upp i tid så man hinner gå igenom vad man packat och så, så man inte glömmer någonting viktigt.

Nä, nu ska jag mysa med Uro, vill egentligen inte lämna bort honom imorgon men det måste ju bli så. Har typ ångest. Min lilla hund. Urs.

Hejdå

Iphone 4 VS Samsung Galaxy S

Iphone 4 eller Samsung Galaxy S?

Det är frågan som snurrar runt i mitt huvud just nu. Har för tillfället inte så stora problem så jag egnar detta tid nu. Men har iaf varit och småtittat på vart jag ska köpa och vad folk säger om telefonen. Så sjukt mycket prisskilnad det kan vara på olika affärer. Tur att jag gick runt på varje affär jag kom på och hörde vad dom skulle ha för den. Det "billigaste" pris jag fick var 4800 ungefär. För båda telefonerna. Så det blev lite svårare att välja men jag sa att dom skulle ta hem en Ihone 4 (dom hade Samsung i butiken men inte Iphone) så när den kommer hem till butiken får jag välja.

Varför jag for till stan idag var för att Uro skulle få sin 1:års spruta. Annars hade jag nog stannat hemma hela dagen. Eller vi skulle också handla lite inför Hemavanresan. Men jag kan säga att direkt vi satte oss i bilen så somnade jag. Känner min så seg och slut i kroppen. Kan knappt tänka och urs. Vill inte bli sjuk innan resan.

Köpte ett sälskapsspel som vi ska ha med oss till Hemavan. "Med andra ord" heter det. Hoppas vi spelar det om det finns tid till det. Men iaf  lördag lär vi ha mycket tid på oss. Tror ingen av oss kommer att vara så festarsugna efter en 2:dagars.

Hade egentligen velat köpa en telefon idag, men vill inte köpa en utan att jag känner mig helt säker. Men om du vet någonting om telefonerna eller har någon synpunkt. TELL ME!

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan.

Hejdå