Mot fjällen.

God dag gott folk.

Detta är ett tidsinställt inlägg. Gör det bara för att det är roligt. Men iaf, nu ungefär borde vi vara på väg upp till Ammarnäs. Förhoppningsvis iaf. Men jo, vi är nog på väg. Ska bara tvärgöra en stopp i malå och kolla på nån jacka. Men annars så är det full fart.

Hoppas alla får en superhelg! Jag ska absolut ha det. Hoppas bara på fint väder även om det ser ut som att det inte kommer att bli det. Men vi ska basta, äta på värdshuset, dricka öl och bara ta det lugnt. Har verklig längtat till denna helg. Men ha det bra!!

/ Tina

Idag har jag dessutom halverst boka inför nästa helg en sak. Kostar vad det kostar vill. Nu jävlar ska det bli av.

Tårar, nålar och blod

Min dag har bestått av tårar, flänn, tårar, nålar och blog.

Idag så mår inte kissen bättre. Mamma har kommit för jag vill inte vara den som tar bort honom, eller för del delen bestämmer att han ska dö. Hon ska till vätterinären imorgon och göra en undersökning. Blir det operation eller någonting stort så kommer han förmodligen att måsta somna in. Åt detta har jag nu spenderat mesta av dagen åt att gråta för. Hatar att se djur sjuka.

Sen så va jag också och lämnade prov för att bli blodgivare. Dom var tvungen att sticka 2 ggr för att få blod. Ont gjorde det också. Men nu förhoppningsvis så blir jag blodgivare. Så då gör man väl en god gärning iaf.

Nu ska jag sätta mig ner och skriva packningslista till imorgon. Sen så ska jag städa, diska och packa. Vet inte om det blir något gymm ikväll heller. Känns verkligen inte som jag vill det. Tom och slut i huvudet efter förlusten av alla tårar.

Jag anser att alla som är friska och mår bra kan ge blog. En sån liten sak kan göra mycket. Dessutom så kostar det oss ingenting. Man blir lite slut efteråt men det bildas nytt blod så varför inte ge bort lite till de som behöver?
/ Tina