Eljus

Idag efter jobbet så for jag och Sofia ut och sprang på eljus. När vi satt på jobbet började det regna riktigt ordentligt och vi började ångra oss lite. Men vi tog tjuren vid hornen och for ut och sprang. Efter vi sprungit ett tag började det regna riktigt ordentligt och mina kläder blev riktigt tunga. Men det gick ändå bra och det kändes riktigt bra efter vi kommit i "mål".

Ska försöka att springa nu när vi befinner oss i Ammarnäs. Vi har ju trotts allt eljus kanske 20 m bakom huset. så det är ju nära och bra till. Dessutom så har jag äntligen kommit igång med att springa och vill inte att det ska förfalla...


Nu ska jag skriva packningslista tills imorgon!

/ Tina

I knew it

Det gick som jag förväntade mig att springa med Jonathan. Men jag tror jag sprang ännu fortare idag när han var med. Men det var jobbigt som fan...

Imorgon jobb 07.00 - 16.00. Efter det blir det nog att springa 4:an igen med Sofia, sen får vi se om jag orkar fara på gymmet. Tror det men vi får väl se vad tiden vill berätta.

Har även suttit ikväll och bestämt vilka bilder det är vi ska beställa hem. Det svåra är bara att veta vilka storlekar osv man ska ta så att det passar en ram. Så jag ska nog förbi Novicom och be om hjälp.

Nä, nu ska jag nog dricka ett glas Juice och bara ta det piano!!!/ Tina

Måndag, åh härliga måndag

Nu är en dag jobbad av tre denna vecka. Blir inte så mkt till jobb med prioriterar Ammarnäs just nu!!

Har fått sett två bäbisar idag. Camillas och Helena, båda supersöta. Helenas väge någoting på 5800 gram. Jag hade föreställt mig en stor kille, men han var inte alls stor. Och han såg ut att ha värdens gosigaste kinder. Undrar närdet är jag och Jonathans tur?

Nä, nu ska jag förbereda mig mentalt för springturen jag och Jonte ska göra när han kommer hem. Gillar inte att springa med honom men det får gå idag. Han brukar alltid ha mycket bättre kondition än vad jag har fast han aldirg springer. Men imorgon blir det Sofia igen.

Ska nog sätta mig och leta igen kort som vi ska beställa men, för nu jävlar ska det upp kort på väggarna!!

/ Tina