28e november 2012

Nu ska jag be om lite hjälp. Detta är riktat till er som har barn eller är lite mer kunnit inom bilbarnstolar. VILKEN SKA JAG VÄLJA?!?!?!
Akta Graco Logico S HP Lyon ink bas 
 
Akta Graco Autobaby med bas
 
Akta Graco Logico S HP Ink Bas
 
BRIO Barnstolen är billigast på 899 kr. Aktra Graco logico inck kostar 1399 kr och sen akta braco autobaby med bas kostar 1099 kr. WHAT TO BY?
 
 
 

Kommentarer:

1 Louise:

När vi väntade Moa köpte vi en Britax som var bäst i test! Den var tokdyr... Tyvärr har Moa aldrig egentligen haft tålamod att åka bil länge så hon har alltid gnällt när hon suttit i stolen och inte hunnit somna! Samma sak nu med nästa stol...:) Vill i allafall rekomendera att köpa en med bas! Sååå lätt att bara klicka fast när man ska någonstans! Vår stol kunde man dessutom sätta fast "som vanligt" med bältet, ifall Magnus åkt iväg med bilen där basen satt...(perfekt alltså ifall man har två bilar) Tänk även på att känna hur lätt den är! En kompis hade en stol som hade små hjul, man kunde dra upp ett handtag och dra den som en resväska! :) Vet tyvärr inte vad den hette men... Lycka till! :)

2 Nathalie:

Vi köpte den som är i mitten. Vi hade ingen bas men eftersom vi inte hade bil så var det rätt ovärt. Men då vi åkte med mamma så var det bara att sätta dit bältet. Hoppas ni hittar någon som NI gillar =)

3 Malin:

Jag har haft både brio och acta graco, gillade brio bäst för den är smidigare och lättare att bära runt på och tar mindre plats i bilen trots snabbfästen :-) hyrde den via mvc kostade bara 600kr men nu har jag köpt en begagnad då Anyali var liten så länge att hon behövde babyskyddet lägre än hyr tiden, nästa ungen länke också är en plutt :-)

Kommentera här: