Dear Santa

Våran önskelista för i år
 
Tina:
1. Pengar till en Maine coon
2. Presentkort
- HM
- Stadium/Intersport
- Bokia
- Eko Spa
3. Pilatesboll
4. Träningsutrustning
5. Fleecetröja
6. Kamerastativ
7. Objektiv
8. Underställ
9. 
Jonathan:
1. Kompressor
2. Verktyg
3. Slaktsett
4. Vackmaskin
5. 
Gemensamt:
1. Gasolwock
2. Högtryckstvätt
3. Övernattning på hotell
4. Slipmus
Manfred:
1. Pulka med ryggstöd
2. Leksaker
3. Kläder i stl 80 och uppåt (använder 74 nu)
4. 
 

Dagen utan träning

Både idag och igår har blivit träningsfria dagar. Tråkigt tycker jag men innerst inne kanske lite skönt också. Men imogron ska jag försöka få mig ut på en långpromenad med Uro på morgonen och sen mitt på dagen eller mot aftonsidan ska jag försöka få mig tid till att fara på gymmet och köre ett totalpass själv och efter det ett armpass. På söndag är det ju Total och efter det spinning, men det skulle vara skönt att hinna klämma in ett pass imogron också.
 
Jag tror faktiskt inte att jag kommer att hamna på +, kanske +-0 men det lever jag med. Jag har ätit så gott den här månaden så jag är bara nöjd ifall det inte visar någonting.

29e november 2013

Idag har jag farit runt som en orkan här i hemmet och städat inför första advent, och vet ni vad? Jag hann i princip klart allt. Fattas lite smått så som gran och julpynta den (fast den ska inte upp förän just före julafton) och så lite smått som ska fixas snart. Men nu känns det riktigt juligt och hemtrevligt här måste jag säga. Har även hunnit renbädda i våran och Manfreds säng, och som sagt, STORSTÄDAT. Dammsugat, dammtorkat, skurat, plockat bort en hel del skrot, diska, tvätta osv. 
 
Sen så komme gubbarna hit idag och hjälper oss med garageporten. Dom är riktigt duktiga och kömpar på där ute i kylan, meddans jag sitter här inne, duschad, iklädd one piece och myser framför elden. Men vi stötte på ett litet problem och det var att golvet är inte riktigt rakt så det kommer inte att bli tätt. Men i sommar får vi lov att gjuta och slipa till lite så vi får det helt tätt innan vi sätter in en varmluftstpump.
 
 
Nu ska jag gå ut till gubbsen och se hur det går, sen ska jag nog se en film och mysa.