31a oktober 2013

Sista oktober idag, helt sjukt att det redan är november.

Igår for vi hem till mor och far och hälsade på. Men den största anledningen till att vi for hem var för att hälsa på min mormor. Hon måste ju också få träffa Manfred och jag vill träffa mormor!

Sen idag har vi haft en heldag på stan. hittat lite kläder till dopet, och lite annat smått å gott. Sen var jag också och tatuerade mig igen, skulle göra det som inte hans med förra gången och nu är hela som ny! jag tycker den vart riktigt bra! mycket bättre nu när det blev 3 nya bubblor. Längtar tills jag ska fortsätta på den, för det betyder ju att vi har en till liten ♥29e oktober 2013

I helgen så vi var i pite på firmafest med Jonathans jobb så bjöds det på gomat och efterrätt. Jag hade planerat in att jag skulle få äta och dricka gott i helgen och det gjorde jag verkligen. Middagen var svingod, och så drack jag  alkoholfria drinkar. Sen efterrätten var verkligen överdrivet god. Synd att jag gick upp på rummet så jag kunde bara gå en sväng (fastd et kanske var bra?) och frukosten i söndags var löjligt god. Plättar, grädde och sylt och bacon till frukost? hur ofta äter man så? MÖÖÖMS! Sen några goda mjukmackor på det. Tror ni jag gick upp nått? höhö.
 
Nä men efter helgens svullande så kände jag att jag är nog tvungen att köra stenhårt tills på fredag då jag ska mäta och väga mig. Så i söndags var det total jump in pass. (fick köra själv eftersom det vart inställt) sen efter det spinning. Igår var det benpass och sen step up på kvällen. Idag så körde jag ett total jump in pass och efter det var det mage och rygg på schemat. Imorgon är det pump (i burträsk) söndag ska jag försöka att hinna med spinningen för ska till stan och tatuera mig igen och köpa en del saker. Så förhoppningsvis så blir jag possitivt överraskad.
 
Jag hoppas verkligen att jag klarar av mitt mål på 70 kg till nyår och sen kanske 60-64 kg som minst? Men det börjar verkligen gå trögt att gå ner i vikt nu, men det är bara att kämpa på. Skullevara häftigt att ha en vältränad kropp för en gångs skull.
 
 

Ingen sjukstuga här inte!

Inte många dagar kvar innan nästa vägning och mätning. Är faktiskt lite orolig inför detta där jag på senaste tiden inte kunnat avra på gymmet lika mycket som jag velat pga barnvaktsbrist, instälda träningar och sjukdom. Idag t.ex. blev spinningen inställd, men jag ska ringa och gulla med farmor ifall hon vill ha Manfred medans jag tränar själv en timma istället.Jag hoppas verkligen på bra resultat på fredag den 1:a nov. Huvudsaken jag förlorar cm:rar, vikten har ju egentligen inte så stor betydelse. Men jag skulle vilja väga under 70 kg iaf, och det ska jag verkligen nå innan nyår!! Ska sen bli roligt att jämföra före och efterbilder, när jag väl lyckats nå min målvikt!
 
Nä, nu har jag bestämt mig för att jag inte ska bli sjuk! (känner sig förkylningen komma smygandes, ont i halsen) C-vitamin, motion och en inställning på att jag ska tamefan inte bli sjuk, ska bidra till att jag inte blir sjuk, PUNKT!