Benpass

Idag var det benen som fick lite stryk. Känner nu att jag kan lägga på lite tyngre och jag älskar verkligen att jag orkar mer och mer. Lite sur är jag på mig själv eftersom att efter vissa övningar känner jag att jag hade liiite mer att ge. Men det är bara att ge det där lill extra nästa vecka.
 
Benpass
 
Benböj 4*10
Benspark 2*15
Benpress 3*12
Utfall med hantlar 10*3
Hamstrings 3*12
Vadpress 4*30
 

Ikväll så kör jag ett step-up pass. Hoppas att svetten får rinna som aldrig förr. Sen hoppas jag att mina ben vill hänga med så att jag inte snubblar.
 
Imorgon är der dags för mätning och vägning. Hoppas på bra resultat. Idag var jag även in till Pecka och stod på en sån där specialvåg där den väger en, räknar ut BMI, hur mycket kg fett man har på kroppen, muskler osv. Skriver även in resultaten från den. Älskar den vågen eftersom den visade att jag vägde lite mindre än på min våg. Men jag går ändå efter min, men det var roligt att få se den siffran eftersom jag trodde jag skulle väga mer!
 
Funderar på att jag ska bli bättre att ta kort under passen. Blir ju lite roligare att läsa om allt med lite bilder. Blir även roligare att kolla tillbaks och se hur man såg ut osv. Så nu får jag börja skämmas på gymmet då jag står och tar kort på mig själv ^^ Får be Susanna att vara min personliga fotograf också!
 
Snart middag, försöker att äta vid 4 tiden så maten har hunnit sjunka undan innan träning. För sen äter jag igen då jag kommer hem.

30e september 2013

Sista dagen i september, helt sjukt vad tiden går fort. När man var mindre så trodde man att mamma och pappa överdrev när de hela tiden sa att "tiden går fortare ju äldre man blir". Jag mena, ett år i skolan kändes som en hel jävla evighet. Men nu, holy crap vad tiden rusar fram. För ett år sedan så hade jag en liten klump i magen och nu ligger han här, i min famn snart 7 hela månder. Det gäller verkligen att njuta av varje liten sekund.
 
I veckan så jobbar Jonathan eftermiddag, så då gäller det att passa på att fixa här hemma. Så idag så gick jag upp till vårat blivande kontor och slipade väggarna. Sakta men säkert så kommer vi närmare ett klart rum. Är så otroligt sugen på att få rummet klart nu, men det blir när det bilr. Ska ta före och efterbilder på rummet så ni får se förvandlingen.
 
 

Svett.com

Ikväll så svettades jag som ett TOOK efter total jump-in passet och spinningpasset. Är förvånad varje gång jag tar mig därifrån levandes. För det känns verkligen som jag ska dö i slutet av spinningpasset. Men det är så jävla härligt att komma hem, duscha, äta lite kvällsgott och sätta sig i soffan efter dessa två passen. Hela kroppen har fått sig en omgång och oj se gött.
 
Ny mys i soffan med Manne innan sängdags :)