Unna

Ifall jag skulle få jobbet jag sökt (ellet ifall jag får ett jobb över huvud taget) så ska jag unna mig några saker först innan jag börja spara som ett tok.

1. Nytt objektiv till kameran
2. Tatuering (stor så den konmer nog bli dyr)
3. Nya löparskor/träningsskor
4. Färga om håret hos frissan(Josse)23e februari 2014

Förkylningstider och jag håller på att vara less!!! Nu vill jag bli frisk så träningen kommer igång till 100 % och att vi kan fara och hälsa på Manfreds lilla kusin Viggo och hans föräldrar.

Det är så kul när man har varit med om en förlossning så vill man höra hur allad förlossning varit (iaf jag) det är så roligt och spännande att höra hur andra upplevt det.

Jag och susanna satt å prata om de igår att nästa gång så ska det fitas mycke mer och filmas under förlossningen!!! :D20e februari 2014

Mamma är här tills imorgon och det är så skönt att kunna prata med någon när man känner sig ledsen. Hoppas verkligen det blir bättre, men jag har faktiskt börjat tvivla på att det kommer att bli någon förändring.

Ibland känns det som att jag alltid är ett andra alternativ. "Nu har jag ingen annan att vara med så nu är jag väl med Tina" Jag känner mig så lätt utbytt och det sårar mig. Men det är väl bara att fortsätta å se framåt.

Nu känns det som att jag kommit igång med träningen igen och det är verkligen överjävligt skönt. Jag ska ta några kort på mig själv snart och spaea tills i sommar så man får se om man gör några framsteg. Ska verkligen försöka att inte fuska så mycket när det gäller kosten nu. Tänk så långt jag kommit på mindre än ett år, och hur långt jag kan komma tills i sommar bara jag håller mig fokuserad. Mitt viktmål är först och främst 68 kg. Som belöning då ska jag boka en tattoo. Men då gäller det också att jag fokuserar på mitt mål.