Dagens träning

Har bestått av ett benpass före lunch som gick bra måste jag säga. Inte kanon kanske, men bra. Får se om jag ökar på lite nästa vecka eller om jag känner att jag kör på samma vikter. Svettades gjorde jag iaf och det kändes härligt i kroppen efteråt.
 
Sen ikväll skulle jag på step-up. Men när jag väl kom på gymmet så vad den inställd och jag hade inte fått veta någonting. Lite irriterad vart jag eftersom jag ändå åker 1,5  mil in till Norsjö i onödan i så fall. Fast nu ställde jag mig på löpbandet och sprang/joggade i 30 min istället. Fast det är ändå inte samma sak och absolut inte lika roligt. Fast det kan ju ha och göra med att jag inte alls har bra kondition och började meste må illa efteråt. Men jag kände mig änd nöjd med de 30 svettiga minutrarna och sedan for jag hem igen.
 
Imorgon är det egentligen vilodag för min del, men vi får se ifall jag far in till Norsjö en sväng. Eller så kanske jag bara går en långpromenad? Hmm, just nu känner jag faktiskt bara för att slappa en hel dag. (känner att det blivit lite för mycket sånt på sista tiden) men ska kanske lyssna på kroppen ifall den vill vila.
 
Tog på mig ett par nya bikinitrosor idag och ställde mig framför spegeln. Även om jag inte kommit ända fram till mitt slugiltiga mål ännu så jag är grymt nöjd och stolt över mig själv på resan jag gjort. Sedan i slutet av maj har jag gått ner snart 22 kg, 32 kg om man räknar sedan i slutet av feb då jag hade Manfred i magen. Men som sagt har jag en bit kvar, 2,5 kg tills nyår och efter det runt 4-5 kg till. Sen beror det ju helt på hur mycket muskler man bygger osv.
Som mål har jag att kunna gå runt i bikini utan att känna mig äcklig och ful iaf. Att för en gång skull känna sig lite stolt över sin kropp, det vill jag uppnå!
 
 

Kommentera här: