Sommar och sol

Vi har hunnit med en del saker nu under semestern. Jonathan har byggt en soffgrupp åt mig som står på altanen, så nu fattas det bara några nya dynor. Sen har jag målat ett soffbord av en kabeltrumma, vi har ladat in all ved och så har vi även sprungit efter vårat busfrö.
 
Han kan nu imse vimse spindel, han har lärt sig att öppna skafferiet (vi sliter snart av oss håret) han äter ganska bra själv nu, springer omkring som en dåre och pratar på som bara den. (även om vi kanske inte riktigt förstår om vad)
 
Vi har hunnit vara till MAriaas sommarställe i mittiberge. Gjort stenungsbakad pizza (MÖMS) solat och badat. Småfiskarna i vattnet är ganska "tama" och kommer efter ett tag och äter på benen och fötterna. Skrattade som ett tog för det kittlades sp fruktansvärt. Har även flytit på vattet på en badmadrass och bränt mig, men nu har det lagt sig så nu är det bara brunt!

 
Kladdigt men mättande.
 
Nu har vi även beställt hem en bärbar högtalare som vi ska ha på altanen i sommar. Kommer att bli super!!
 
 

Kommentarer:

1 Moran:

Vad fina dina naglar blev.Skulle vara roligt att testa nån gång men på mej är det nog inte lönt.Jag skulle paja dom på nolltid. Gud va rolig Manne ser ut på några av bilderna. Det ska bli så roligt att vara med honom i häljen, den lilla pajasen.

Kommentera här: